UTA-personeel

De zoektocht naar UTA-personeel is tijdrovend. Goede invulling van een UTA-vacature is immers doorslaggevend voor het slagen van een bouwproces. Naast werkervaring en opleiding zijn persoonlijke ontwikkeling en toekomstverwachtingen belangrijke drijfveren voor een kandidaat. JHW UTA helpt bij het vinden van de beste match.

Geschikt personeel vinden

Het vinden van geschikt UTA-personeel is complex. JHW UTA helpt om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Met ruime ervaring en een breed netwerk helpen we geschikte werknemers te vinden. We kijken naar de wensen van het bedrijf, de vacature en de wensen van potentiële werknemers.

Het proces

Op zoek  naar UTA-personeel? Geef de vacature door aan JHW UTA. Wij pakken het proces op. Op basis van de aanwezige bedrijfsinformatie en een JHW Quickscan bepalen we het profiel voor een nieuwe medewerker. Vervolgens gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten.

Interim of structureel

JHW zorgt voor tijdelijke of permanente opvulling van vacatures voor UTA-personeel. Direct in loondienst bij de opdrachtgever of als zzp’er. Graag bespreken we de mogelijkheden.

Persoonsgestuurd

De wensen van de werknemer staan centraal. Het uitgangspunt is dat een blije medewerker een blije opdrachtgever oplevert. Benieuwd wat wij als JHW UTA voor jou persoonlijk kunnen betekenen? We gaan graag het gesprek aan. Ook als je niet direct op zoek bent naar een nieuwe functie, maar wel al je opties open wilt houden.

De aanpak van JHW

JHW UTA is een professioneel, betrokken en betrouwbare organisatie. Met een persoonlijke aanpak helpen wij personeel te vinden en te binden op zowel uitzendings- als detacheringsbasis. We verzorgen hierbij op een persoonlijke manier de werving en selectie, op basis van jouw wensen en de gevraagde kwaliteiten.

Contact image

Jan

Reageert binnen 24 uur.

Hallo! 👋 Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media
We zitten klaar om je te helpen, stuur ons vandaag nog een bericht.