Bouwdiensten

Heb je personeel nodig voor de bouw? JHW Bouwdiensten zorgt voor de juiste mensen op de juiste plek. Met een uitgebreid netwerk van geschikte vaklieden en ruime ervaring in selectie en screening zorgen we ervoor dat je de vakmensen krijgt om de klus te klaren.

Je kunt op hen rekenen

De vraag naar personeel op de bouwplaats is vaak voor de korte termijn. Maar het vinden van ervaren, professionele krachten is een continu proces. JHW Bouwdiensten helpt jou de vakkrachten te vinden die het project tot een goed einde brengen. We maken gebruik van een ruim bestand ervaren krachten en een groot regionaal netwerk om specifieke vakkrachten te kunnen vinden.

Op basis van jouw wensen en kwaliteiten

Je kunt bij JHW Bouwdiensten personeel vinden voor alle klussen die te maken hebben met de bouwsector. Van timmerlieden tot metselaars, schilders tot stukadoors, zowel op contractbasis als zzp’ers. Tijdens het project blijven we betrokken. We houden de vinger aan de pols of alle betrokken partijen zich aan de gemaakte afspraken houden en of de gewenste productie geleverd wordt.

Doelgericht

Vooraf worden de uit te voeren werkzaamheden besproken met de opdrachtgever en de vakkracht. Dit zorgt voor duidelijkheid en geeft ons de mogelijkheid de meest optimale match te maken.

Transparant

Afspraak is afspraak. Duidelijk en eerlijk, zodat werkgever en werknemer weten waar ze aan toe zijn.

Persoonlijk

We kijken naar de wensen van werkgever én werknemer voor de juiste match.

Regionaal

Met een sterke verankering in de regio en ons brede netwerk focussen wij ons op Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Op zoek naar een nieuwe klus?

Ben je als zelfstandige in de bouwsector op zoek naar een nieuwe klus? Wij helpen zowel zzp’ers als mensen in loondienst om een nieuwe uitdaging te vinden. We hebben contact met vele opdrachtgevers en gaan graag voor jou op zoek naar een leuke werkplek. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We vertellen het je graag.

Contact image

Jan

Reageert binnen 24 uur.

Hallo! 👋 Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media
We zitten klaar om je te helpen, stuur ons vandaag nog een bericht.