Personeelsdiensten

Op korte termijn personeel nodig voor een specifieke functie? Iedere vacature zo snel mogelijk opgevuld zien? JHW Personeelsdiensten helpt je het juiste personeel te vinden om je vacature te vervullen.

Van vacature naar personeel

De zoektocht naar personeel begint altijd met een inventarisatie. Hierin bespreken we het ontstaan van de vacature, jouw wensen en eisen. Mensen nodig voor een kortdurende klus? Dan zorgen wij voor een snelle invulling. Een structureel tekort aan geschikte krachten? Dan helpen we mensen te vinden die langere tijd in dienst treden en op termijn mogelijk in dienst van de opdrachtgever willen treden.

Betrokken

Wij zijn continu bezig voor de opdrachtgevers en kandidaten om een zo goed mogelijke match te maken. Door onze betrokkenheid is de slagingskans bij een match groot.

Doelgericht

JHW Personeelsdiensten is doelgericht. We houden van korte lijnen en duidelijke afspraken. Dit geeft voor iedere betrokkene inzicht in de juiste verwachtingen. JHW faciliteert de werving van personeel en waarborgt gedurende het project de kwaliteit.

Breed netwerk

Door onze ruime ervaring en het grote regionale netwerk weten we de juiste mensen en de juiste opdrachtgever te vinden.

Transparant

We zijn eerlijk over de mogelijkheden en scheppen realistische verwachtingen. Afspraak is afspraak.

Goed geregeld

JHW Personeelsdiensten legt gemaakte afspraken zorgvuldig vast. Dit voorkomt onduidelijkheid achteraf. We screenen kandidaten en opdrachtgevers en kijken naar  wensen, kwaliteiten en de meerwaarde die partijen voor elkaar kunnen hebben.

Over JHW Personeelsdiensten

JHW is een groot uitzendbureau in de regio. JHW Personeelsdiensten staat garant voor betrouwbaarheid, betrokkenheid en kwaliteit. Wij proberen iedere opdracht tot een succes te maken met onze persoonlijke aanpak.

Meer weten? Neem contact met ons op om je mogelijkheden te bespreken.

Contact image

Jan

Reageert binnen 24 uur.

Hallo! 👋 Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media
We zitten klaar om je te helpen, stuur ons vandaag nog een bericht.