Ja hoor, een nieuwe JHW-website!

Zoals je ziet is onze website vernieuwd. De vorige dateerde van 2014 en is inmiddels qua inhoud als de achterliggende techniek verouderd.

Met de nieuwe website denken we jullie inzicht te verschaffen in een aantal belangrijke zaken.

Voor opdrachtgevers is het natuurlijk van belang om geïnformeerd te blijven over de dienstverlening van JHW. Voor bouwpersoneel, UTA-personeel en andere technische vacatures kan je bij JHW terecht. Met onze no-nonsense mentaliteit kunnen we snel schakelen en ook al op korte termijn duidelijk maken wat de slagingskans is bij het vervullen van een vacature.

Voor medewerkers, ZZP-ers en sollicitanten is het natuurlijk lekker om te weten welke opdrachten JHW in behandeling heeft en of er iets voor jou bij zit. Belangrijk om te weten dat niet alle vacatures de website halen. Er zijn opdrachtgevers die wel op zoek zijn personeel, maar hun vacature liever niet openbaar plaatsen. Uiteraard gaan we daar zorgvuldig mee om.

Dat is omgekeerd natuurlijk ook zo. Ben jij wel op zoek naar een mogelijk andere baan, maar wil jij vanuit privacy overwegingen zolang mogelijk anoniem blijven, dan respecteren wij dat uiteraard. Zeker als het gaat om UTA-trajecten die langdurig en zeer persoonlijk zijn is vertrouwelijkheid een must.

Verder vindt je op onze nieuwspagina verschillende zaken. Van leuke projecten, leuke nieuwtjes tot zaken die vallen onder absolute “need-to-know” feiten.

Heb jij informatie of nieuws waarvan jij denkt dat het interessant is om te delen op onze website, stuur ons dan een E-mail.

Dit bericht delen
Contact image

Jan

Reageert binnen 24 uur.

Hallo! 👋 Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media
We zitten klaar om je te helpen, stuur ons vandaag nog een bericht.